Levél az MHTT részéreWeb MHTT

Az MHTT elérhetőségei:

Cím:
1101. Bp., Hungária krt. 9-11.
Postacím:
1581. Budapest Pf.: 15.
Telefon:
+36-1-432-9000/29-683
Fax:
+36-1-432-9000/29-961
E-mail:
mhtt@zmne.hu

KONFERENCIA

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség, a Magyar Hadtudományi Társaság Polgári Védelmi Szakosztálya 2011. február 24-én szakmai konferenciát szervez .

A konferencia fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy úr. A konferenciára a KOK péceli bázisán (Pécel, Szent Imre krt. 3.) "Felkészülten a katasztrófákkal szemben" címmel kerül sor a KOK Katasztrófa- és Polgári védelmi Szakcsoportja koordinálása mellett .

A konferencia célja, hogy a Polgári Védelmi Világnap rendezvényeihez kapcsolódóan elősegíteni a lakosságfelkészítő tevékenységet végzők munkáját a tapasztalatok, a hasznos módszerek, illetve a katasztrófavédelmi szabályozási koncepcióban foglaltak feldolgozásával.

A konferencia előadói többségében a katasztrófavédelem szakemberei, de felkértünk más szakmai szervezeteket is, hogy kitekintést adjanak az általuk végzett lakosságfelkészítő és tájékoztató munkáról. Ennek megfelelően előadókkal képviselteti magát az MPVSZ, a Magyar Hadtudományi Társaság Polgári Védelmi Szakosztálya, az ORFK és az ÁNTSZ, valamint a Magyar Vöröskereszt is.

A rendezvény tervezett hallgatóságát elsősorban a területi és helyi katasztrófavédelmi szervek adják, de az RTF, a ZMNE és a KOK katasztrófavédelmi szakos hallgatói is meghívást kaptak.

A konferencia programja letölthető itt »

 

 

 

MHTT | Oldaltérkép | Jogok | Kapcsolat | © 2011 Magyar Hadtudományi Társaság